Anders bepaal je
het gewoon lekker zelf!

Want wat maakt een dag nou leuker dan het zelf bedenken? Heel veel fietsen of veel eterij? Slapen in luxe of in de tent? You decide!

Lees verder

De afgelopen jaren hebben we bij Allride lekker door geknutseld en gehobbyd. We hebben een leuk bikepark vol met kleine trails. Een pumptrack voor specifieke skills. En nu ook een heel binnenverblijf. Kleedruimtes met douches. Een buitenkeuken met alles erop en eraan. Een groot terras onder de bomen, of juist in de zon. We zijn op cursus geweest hoe perfecte pizza’s te maken en zitten met de neus bijna vaker in de smoker dan met onze billen op het zadel. Kortom: we kunnen je fietsuitje aardig uitbreiden.

Lees verder

En dat doen we dus graag!

Zonder regels. Hele of een halve dag? Of het hele weekend? Meer wandelen dan fietsen? Meer pizza dan brood? Of andersom! Kom je met 8 of kom je met 80? Het kan.

Voorbeeld. Bike & BBQ. Een meermaals beproefd concept. Een clinic tot max 15 personen, afgesloten met een biertje en burgertje. Daartegenover is de high-tea variant ook geweest. Ochtendsessie op de fiets en afsluiten met een high-tea. Een volledig gecaterd jeugdkamp. Een trouwerij. Het kan! We denken graag mee!