Wie zijn wij?

Allride, sinds 2013 een behoorlijk uit de hand gelopen hobby. Mountainbike clinics, arrangementen, weekenden, reizen en festivals. En het beste komt nog!

Lees verder

Allride is een gigantisch uit de hand gelopen hobby. Wat in 2011 op de zaterdagochtend begon met kinderen enthousiasmeren over het mountainbiken, is Allride inmiddels uitgegroeid tot een bikepark, workshop, fietshonk en webshop in één. Allride geeft het hele jaar door clinics en dag arrangementen op ieder niveau, dagtochten door de Duitse heuvels, train-de-trainer opleidingen en verkoopt via de webshop fietsmerken die net zo enthousiast over mountainbiken zijn als Allride zelf.

“Han Hoving (1989) is specialist op het gebied van biken. Door zijn grondige kennis en onnavolgbaar enthousiasme voor het vak weet hij iedereen te inspireren tot betere resultaten. Doordat hij kennis helder en stapsgewijs overbrengt haal je het optimale uit je training. Zijn ervaring zal ervoor zorgen dat je serieus kan werken aan verbetering, maar zijn oprechte interesse en humor zorgen voor een ontspannen omgeving waar alles bespreekbaar is.”

Han Hoving beschikt over de volgende opleidingen en certificaten

  • 2012. NTFU Mountainbike Instructeur level 2
  • 2014. NTFU Mountainbike Instructeur level 3
  • 2015. Hanze Instituut voor Sportstudies, ALO Sportgezondheid
  • 2017. PMBIA Mountainbike Instructor level 1
  • 2017. PMBIA Mountainbike Instructor level 2